XI Marxa BTT VALL DEL GLORIETA 28/09/14

 


Formulari per la inscripció a la desena marxa en Btt Vall del Glorieta que es durà a terme el dia 28 de setembre del 2014

 

L'acceptació d'aquest paràgraf implica al participant eximir de qualsevol responsabilitat per danys soferts als organitzadors de la sortida. 

 Accepto

Després d'omplir el formulari cal continuar el procés automàtic per efectuar el pagament per mitjà de targeta de crèdit per tal que la inscripció sigui vàlida. El pagament té totes les garanties de seguretat i confidencialitat que "la Caixa" ofereix a tots els usuaris en els pagaments per internet i està lliure de despeses pels participants.

Per qualsevol dubte o aclariment sobre la prova podeu fer un e-mail a clubciclistaalcover@tinet.cat i el club organitzador us contestarà tant aviat com els sigui possible

Nom i cognoms (*)

 

SAMARRETA TÈCNICA DE REGAL ALS 200 PRIMERS INSCRITS

Data neixament (*)
Adreça (*)
Població (*)
Codi Postal (*)
DNI (*)
Club o equip
Llicència
Telèfon participant (*)
Telèfon emergències (en cas d'accident) (*)
Adreça e-mail (*)
Sexe (*)

Home

Dona

Talla (*)

Talla S

Talla M

Talla L

Talla XL

Talla Indiferent

 

Alies(màxim 15 lletres) (*)

 
Preus de la inscripció

inscripcions fins el dia 31 d'agost(inclòs):15€; del 1de setembre fins el 24 de setembre. 18€. Les inscripcions pel mateix dia 28 de setembre tindran un cost de 25€.En el cas de no estar federat a la federació Catalana, Espanyola de Ciclisme o tenir llicència UCI (altres federacions esportives no són compatibles) cal afegir el cost de la llicència de 1 dia (2€)

 

Ja anem pel Dorsal num. 71 !!

Si teniu algun dubte amb la vostra inscripció us podeu adreçar a pep@btttarragona.com . Amb la col·laboració de

(*) els camps marcat amb aquest simbol s'han d'omplir obligatoriament.

 


Copyright © 2009 [btt tarragona]. Reservados todos los derechos.